Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 51 to 60 of 61
  1. #51
    Developer Kaz_LOTB's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    OS
    iOS
    Posts
    400
    Quote Originally Posted by Rain88 View Post
    The sand of war cost is not correct. It's using more than described ... in level B, a battle used 5 sand of war instead of 3 (which is whats shown)
    There is a server issue with the last event update that may have caused this and a few other bugs. We're investigating now...

    -Kaz

  2. #52
    Senior Member TheAlbatross-1864's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    OS
    iOS
    Posts
    161
    I had a gauntlet battle freeze up on me. Rank AAA and at battle 4. My warrior undead resuer stopped its animation and when i tried to use him the fight would not continue. Had to quit the app and I couldn’t use those characters again

  3. #53
    Senior Member trooper206's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Greece
    OS
    Android
    Posts
    108

    Crash ‘n burn

    Hi all,
    I played second battle,rank S,against Doomsday ed,warrior corrupt rescuer,warrior lilith and gunner child of the damned.My team was warrior corrupt rescuer,the magus one,gunner golden son and Grim Reaper Ed.After a couple of rounds there was a freeze and instant crash to my home screen.I bought SOW with ironite.Is there a way to be refunded of the ironite at least? IOS latest version.
    Last edited by trooper206; 08-30-2018 at 12:19 PM. Reason: Additional info

  4. #54
    Senior Member Ancient Mariner's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Italy
    OS
    Android
    Posts
    499
    Well now this is new :
    It doesn't let me play the last stage of A level because it says I need an eddie, as if I wasn't selecting any
    Name:  Screenshot_20180912-235142.png
Views: 167
Size:  253.9 KB

    The weird thing is that this is happening all of a sudden, after having played several stages in a row

    Edit: OK it's even more serious.. It's not just about gauntlet, suddenly it tells me this message in any kind of battle.. Of course after I bought a pack of sot.. Wtf I did nothing, don't get it why it is happening. It won't let me play any battle now!

    Edit2: seems it's gone now, seemingly it was caused by having some souls over the limit... As I sacrificed the extra ones I was able to play. Still it sounds like a bug as I don't see why it should think you're not bringing an Eddie in battle just cause you summoned more souls than you can store
    Last edited by Ancient Mariner; 09-12-2018 at 10:14 PM.

  5. #55
    Senior Member druid138's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Pacific Northwest
    OS
    Android
    Posts
    1,309
    Quote Originally Posted by Ancient Mariner View Post
    Edit2: seems it's gone now, seemingly it was caused by having some souls over the limit... As I sacrificed the extra ones I was able to play. Still it sounds like a bug as I don't see why it should think you're not bringing an Eddie in battle just cause you summoned more souls than you can store
    I've noticed something similar since the most recent update. Sometimes, exceeded inventory limits generate a "You need Eddie" error message, rather than an "inventory in excess" type message.
    druid138-6195
    Magma Beast Eddie
    We are not worthy
    in your black and blazing eyes

  6. #56
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Germany
    OS
    Android
    Posts
    185
    Yeah, I can confirm.
    I had the same "You need Eddie" message. Went back to the main screen and was then notified that my talisman inventory was in overflow.
    Strange really, but once you know what it is, it's not a big issue - meaning it should be fixed, but there are bigger issues around

  7. #57
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2018
    OS
    Android
    Posts
    12
    Earlier this week I fought the last gauntlet battle in grade AAA. I won the match, but unfortunately the game hangs on the victory screen. I waited 10 minutes to see if the game would recover, but it did not. Usually when this happens in PVE or in the arena, it is because there are no connection between the game and server. But with some patience the game usually moves on when the connection is re-established. This appears not to be the case when this happens in the gauntlet as I have had this issue a couple of times now.
    I had to force quit and restart the game. Headed back to guantlet just to discover my win was counted as a loss. Then I contacted support and opened a ticket and enclosed a screenshot of the frozen winning screen, hoping they could change my loss into a win. Now, over 72 hours later I still have not heard anything from support and I decided to move on with my fights in gauntlet.
    I am very disappointed with the lack of response from support in this matter. Even if they have the tools to help me or not, they should give some kind of feedback. Especially if the issue is depending on further progress of the game/events for the player.

    Up the Irons!

  8. #58
    Senior Member blade685's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    france
    OS
    Android
    Posts
    1,863
    last gauntlet price was normally Angel and not Necropolis talismans that i won, it will be change soon?
    I play all troopers all days.







  9. #59
    Senior Member
    Join Date
    May 2018
    OS
    Android
    Posts
    206
    The gauntlet of this 2é weeks was assassin. I launched the game on my tablet this evening (GT time) and now is it Warrior!!! Strange
    i relaunch the game: it is again assassin.

  10. #60
    Senior Member blade685's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    france
    OS
    Android
    Posts
    1,863
    same for me angel 2 weeks only one day necropolis and angel back and i won useless necropolis at the end not you?
    I play all troopers all days.







Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •